Tiedote 30.11.2020: Olga Haapa-aho mukana Vihreiden pormestariehdokaskisassa

Tampereen vihreän valtuustoryhmän puheenjohtaja Olga Haapa-aho on kiinnostunut Tampereen vihreiden pormestariehdokkuudesta. Haapa-aho on 32-vuotias yhteiskuntatieteiden maisteri. Hän on toiminut useissa luottamustehtävissä Tampereen ja Pirkanmaan alueella. Tällä hetkellä hän toimii vihreän valtuustoryhmän puheenjohtajana ja kaupunginhallituksen jäsenenä. Työkseen hän toimii sosiaali- ja terveysturvan asiantuntijana.

“Haluan tehdä jatkossakin töitä Tampereen kehittämiseksi. Vahvuuksiani pormestariehdokkaana olisi laaja sosiaali- ja terveyspolitiikan osaaminen sekä hyvä yhteistyökyky puoluerajojen yli. Tulevalla valtuustokaudella tarvitaan vahvaa sote-osaamista, koska palvelumme ovat kovilla koronan jäljeltä ja samaan aikaan meidän pitää valmistautua tehokkaasti sote-uudistuksen aiheuttamiin muutoksiin.” Haapa-aho linjaa.

Tampereen vihreät valitsevat pormestariehdokkaansa neuvoa-antavan jäsenäänestyksen avulla. “Hienoa, että meillä on ilmoittautunut mukaan monta hyvää ehdokasta ja jäsenistömme pääsee äänestämään monipuolisesta joukosta ehdokkaita”, iloitsee Haapa-aho. 

Lisätietoja: 
olga.haapa-aho@vihreat.fi050 3030 437

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s