Kunnallisvaalit 2021

Olen ehdolla kevään 2021 kunnallisvaaleissa Tampereella. Haluan jatkaa työtä oikeudenmukaisemman ja kestävämmän Tampereen eteen. Minulle erityisen tärkeitä teemoja ovat köyhyyden torjunta, toimivat sosiaali- ja terveyspalvelut sekä monipuolisen kulttuuritoiminnan edistäminen. Haluan myös edistää kunnianhimoista ilmastopolitiikkaa ja varmistaa, että rakas kotikaupunkimme on kestävyyden edelläkävijä.

Kampanjaani voit seurata parhaiten seuraamalla facebook-sivuani. Tukiryhmään voi ilmoittautua mukaan! Teen kampanjaa hartiavoimin ilman yritysten tukea ja kaikki apu on erittäin tervetullutta. Jokainen tukiryhmäläinen voi osallistua oman aikataulunsa ja mielenkiintonsa mukaan kampanjan eri vaiheisiin. Tervetuloa mukaan! Mukaan pääsee ottamalla yhteyttä suoraan minuun.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s