Eduskuntavaalit 2019

Olen ehdolla eduskuntaan kevään 2019 vaaleissa numerolla 197. Pyrin kansanedustajaksi, koska haluan olla mukana muuttamassa Suomen suuntaa inhimillisemmäksi, oikeudenmukaisemmaksi ja kestävämmäksi. Tarvitsemme kunnianhimoista ilmastopolitiikkaa ja köyhyyden torjuntaa. Meidän pitää panostaa tosissaan ihmisoikeuksiin ja eläinoikeuksiin hyvinvoivan ja tasapainoisen Suomen edistämiseksi.

Vaaliteemoistani voit lukea lisää vaali-osiosta. Kampanjaani voit seurata parhaiten seuraamalla facebook-sivuani. Tukiryhmään voi ilmoittautua mukaan kuitenkin jo nyt! Teen kampanjaa hartiavoimin ilman yritysten tukea ja kaikki apu on erittäin tervetullutta. Jokainen tukiryhmäläinen voi osallistua oman aikataulunsa ja mielenkiintonsa mukaan kampanjan eri vaiheisiin. Tervetuloa mukaan! Mukaan pääsee ottamalla yhteyttä suoraan minuun.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s