Viikko vihreään vaalivoittoon!

Vaalipäivään on nyt aikaa tasan viikko. Vihreillä on sekä Tampereella että valtakunnallisesti hieno mahdollisuus nousuun ja fiilikset ovat äärettömän korkealla. Tampereen vihreiden puheenjohtajana on ollut mahtavaa seurata miten hyvä kampanjahenki koko sadan ehdokkaan porukalla on ollut. Aivan yhtä ihanaa on ollut huomata, että ihmisten suhtautuminen ja kiinnostus vihreisiin on todella positiivista.

Olen huomannut, että ihmiset kaipaavat nyt kunnissa erilaista, ympäristöystävällisempää ja ihmisläheisempää politiikkaa kuin mitä hallitus tarjoaa. Vihreät voivat tarjota vaihtoehdon, jolla on sekä kestäviä että ihmisoikeuksia kunnioittavia ratkaisuja. Lisäksi Vihreiden vahva kannatus antaa hyvän lähtökohdan toimia entistä vaikuttavammin monissa kaupungeissa ja kunnissa. Tampereella voimme olla selkeästi aiempaa suurempana puolueena tekemässä koko kaupungin politiikasta ekologisempaa ja inhimillisesti kestävämpää.

Tampereen vihreiden vaaliohjelman keskiössä ovat koulutus, pitkäjänteinen kaupungin kehittäminen sekä viihtyisän ja monimuotoisen kaupungin edistäminen. Näitä tavoitteita on ilo olla luotsaamassa.

Kohti vaalivoittoa!